trebokstaverochenblomma.blogg.se

Jag behöver skriva av mig ibland, och då blir det såhär!

Antikrundan

Kategori: Antikrunda

Igår var jag, syster M, syster L och lilla L på antikrunda.
 
Vi började på Lions i Sölvesborg. Ett ställe fullt med saker som enbart är öppet på lördagar. Vi hittade alla ett varsitt fynd och jakten på roliga saker var igång.
Lions i Sölvesborg får betyg 3 av 5.
 
Vi fortsatte vår lilla resa till skolan i Gammalstorp, ett roligt ställe som har öppet lördagar och söndagar. Herren som jobbar där är trevlig och det är roligt att få gå runt och kolla i skolans alla rum. Syster L tyckte att det var ett coolt ställe. Vi hittade inget direkt och vi lämnade stället utan att ha handlat något.
Gammalstorps skola får betyg 3 av 5.
 
Volvobilen brummade på till Jämshög och till en skruttig gammal lada där det är loppis och öppet bara på helgerna. Där går att hitta roliga saker och jag handlade bland annat en stor kruka från Höganäs och en julklapp. Syster M hittade några saker hon kunde tänka sig och önskade att vi skulle göra en ny runda snart och när hon flyttat hemifrån så hon kunde fylla sitt nya hem med massor med fina saker.
Loppisen i Jämshög får betyg 2,5 av 5, trots att vi handlade där och trots att han som jobbar där är trevlig, men det går att hitta saker där om man är där på rätt dag och inte letar efter något speciellt men ändå speciellt.
 
Efter en fikapaus på ridskolan i Olofström och efter att ha tittat på lite dressyr åkte vi till dagens sista ställe. Antikt och kuriosa i Olofström, bredvid Holje Bok. Där finns det grejer vill jag lova! Visst, det är lite dyrt men det går verkligen att hitta roliga grejer där. Vi gick i alla rum och tittade länge och väl utan att direkt hitta något som passade oss för dagen men det är ett ställe att besöka fler gånger då det alltid finns nya saker att titta på varje gång. Stället har öppet 5 dagar i veckan och är väl värd ett besök.
Antikt och kuriosa i Olofström får betyg 4 av 5. Hade Holje Bok också varit öppet så hade det varit pricken över i:et.
 
Dagen tillsammans avslutades med en lättare middag och två omgångar Ticket to Ride. Några bilder från gårdagen har jag inte men hittade en i arkivet på systrar små.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: