trebokstaverochenblomma.blogg.se

Jag behöver skriva av mig ibland, och då blir det såhär!

Glad påsk!

Kategori: En bild om dagen...

Ja, det är lite tidigt att önska en glad påsk, men dagarna går fort och innan jag har tid att skriva igen så är påsken över. Mycket trevligt är inbokat och vår påsk ser ut att bli mycket glad! 
 
 

En vecka i stallet.

Kategori: En bild om dagen...

Lilla L´s farfar är hovsalgare och denna veckan har han varit uppe på ridskolan varje dag och jobbat. Vi är inte sena att komma och hälsa på och L (och jag) älskar att vara där! Vi har också varit på Gris-släpp, men även där var de besökande hästarna det mest intressanta. Här är lite bilder från veckan som gått. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Må gott och lev väl! 

Golf och orientering

Kategori: Vänner

Så var det helg igen! Efter en händelserik vecka, som vi spenderat i stallet, så tar vi då helg med orientering och golf. Vi var och hejade på pappa K igår och vi fick en härlig dag i solen tillsammans med alla underbara OK Vilsare. Lilla L hade massor med kompisar där och hon var med och hejade och ville gärna kolla ner i allas väskor på jakt efter något att leka med eller äta på. 
 
 
Fotot är lånat av K. Tjernlund
 
Igår hade vi sen en stilla hemmakväll med besök av kompisen M som, som vanligt, somnade i soffan kl 21. Men vad gör det?! Vi var också väldigt trötta efter en lång vecka. 
Just denna helgen avgörs den häftigaste och tuffaste golftävlingen i världen, allt sänds på SVT på sena kvällar och jag sitter uppe och tittar med spänning. Heja heja! 
 

Ridskolans stall

Kategori: En bild om dagen...

Nu har vi, på kort tid, varit uppe på ridskolan två gånger och hälsat på alla fina hästar. Jag älskar att vara där! Lilla L tycks också gilla det. Idag ville hon hälsa på alla hästar och titta länge länge på varje häst och smacka som dom gjorde när dom åt. Hon fick sitta på två hästar också och var så glad och nöjd så, underbart! När vi kom hem sa hon helt plötsligt Häst, åt den lilla plasthästen som vi fått låna av kusin E, och smackade som hästarna gjorde, lilla hjärtat! 
 
 
 
Blir det dåligt väder någon mer dag denna veckan så är det vi som åker upp dit igen och strosar runt och myser. Annars så funderar jag på att sticka en kofta till Loppsi och hur vi ska ha det i vårt framtida hus. Tankar tar mycket energi och det är mycket att tänka på. Jag tänker bäst när jag sover eller tränar, så nu går jag och lägger mig. Söv gött! 

Allt och inte så mycket

Kategori: Familjen

Just nu rullar livet på i ett rasande tempo. Vi åker runt och gör massor med roliga saker och ibland är vi bara i lägenheten och har pyjamasdagar, men även dom slutar oftast med att vi är ute och leker. Solen har varit vår vän i några veckor nu och vi försöker att njuta av den så mycket som möjligt. Lilla L har fullt upp, hon hittar alltid på något och är nästan aldrig stilla. Hon har börjat gå med gåvagnen och det går i ett rasande tempo. Hon sysselsätter sig mer än gärna med att riva ner alla DVD-filmer och böcker. Hon älskar att fixa och dona med saker, precis som sin pappa. Hästar och hundar är extra intressanta och hon pratar och låter mest hela tiden. Hon kan skåla i glasen och kan säga skål. Hon säger också mamma, pappa, hej, oj och wow. Hon vet hur hästen, ankan, bilen, klockan, kossorna och hundarna låter och får hon en stund över tittar hon gärna på Bambi på hal is, ett tre minuter långt filmklipp som hon älskar och sitter faktiskt stilla under hela tiden. Annars bryr hon sig inte om tv:n men diggar gärna till musiken på webbradion. Jag spelar ofta jazz eller klassisk musik och K spelar lite allt möjligt och hon diggar till allt. Livet med henne är underbart! Vi skrattar tillsammans minst en gång varje dag och det värmer i hela kroppen att få skratta tillsammans med henne, denna glada lilla fisunge! 
 
 
 
 
 
 
 
Må gott och skratta mycket tillsammans, det gör gott!