trebokstaverochenblomma.blogg.se

Jag behöver skriva av mig ibland, och då blir det såhär!

8 mån!

Kategori: Familjen

Då var det 8 månader sedan vi fick se vår lilla Lin för första gången! Åtta månader som förälder och åtta månader tillsammans med det finaste jag vet! ...och nu går det undan här hemma vill jag lova. Hon kryper inte utan ålar sig fram eller förflyttar sig sittandes, så nu måste vi barnsäkra lite här hemma. Inte för att vi har så mycket saker som vi är rädda om utan för att vi är rädda om Lin. Det har också blivit nästan omöjligt att byta blöja på henne då hon vänder och vrider på sig, ålar iväg och tycker livet är helt underbart. Leksaker är nästan helt överflödiga och hon leker sällan med vad som är tänkt att vara leksaker.
Hennes favvosaker just nu är:
- ett vitt decilitermått i plast
- en te-sil
- tvätten och kläder från nedersta hyllan
- dvd-fodral
- fjärrkontroller
 
Och hon sitter aldrig still! 
 
 
 
 
Och så är det ju OS också...så jag har inte så mycket tid att skriva, men mer tid att sticka då det går utmärkt att sticka och titta på OS samtidigt. Ett par vantar till har blivit klara, men ej levererade, dom ska syster E få. Hoppas hon gillar dom! 
 
 
 
 
Kusin E har varit här och hälsat på också, tillsammans med mormor sin och mamma min. 
 
 
 
Och vi har varit i Lund och Malmö över dagen och det har varit pulkasnö och pulkaåkning. 
 
 
Vi har hunnit med en del sedan sist och nu är det soligt och fint ute så nu tänker vi ut och gå en lång runda. Hej hoppa, lev väl! 

Kommentarer

  • Ann säger:

    Visst är livet fiffigt!

    2014-02-10 | 22:32:31

Kommentera inlägget här: